Precàries, amor i Apolo 3

Vaig xerrar pels descosits i malgrat tot, crec que no us vàreu avorrir. El mèrit no és meu. La María José Hasta i la Júlia Betrian són dues persones súper interessants i encantadores que saben com transmetre les seves estètiques artístiques sense esnobisme ni pretencions. Vàrem veure els clips que la María José va fer per a Roldán i Kíev cuando nieva i vam parlar de Repetidor Disc, el nostre segell cooperatiu.

El Panotxa i les Bising Sisters ens van explicar les seves experiències DiY, que abans no es deia així però es feia igual. Vam parlar des de l’orgull precari però també del deixar ser-ho. I la Inés Tarradellas va tancar l’acte fent un molt bon resum de tot plegat i afegint el que ens havíem deixat de dir. La vam conèixer a través de l’esdeveniment de facebook i ja en som fans.

 

(Poso les fotos en petit perquè no les tinc en bona qualitat. Si algú va fer fotos amb càmeres menys precàries que ens les passi!!)

No podem deixar d’anomenar amb lletres majúscules, a l’AÏDA CAMPRUBÍ, que s’ho està currant moltíssim per visibilitzar les dones en la música, donar-los l’oportunitat que s’expliquin i muntar saraus de p*** mare en aquest nou espai, l’Apolo 3.

A totes, mil gràcies!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: