Concert de Nadal al Convent dels Àngels

DSt1fTbX0AAk3ED

Ahir els nens i sobretot les nenes, van prendre literalment, l’escenari. Els vam convidar a fer-ho, amb l’esperança que ens acompanyessin una estona, fins que es cansessin. La nostra sorpresa va ser que no van parar des de la primera cançó fins a la útima!! ❤ ❤ Van venir a fer els balls més expressius, bojos, quiets, saltimbanquis, frikis, acrobàtics, teatrals, tímids i desvergonyits que us pugueu imaginar. L’entusiasme es va estendre a pares i mares, que també es van arrencar des de les últimes files. La canalla corria i saltava i es tirava pel terra i desfilava i veure’ls passar-s’ho tan bé, ens omple d’orgull.

giphy-downsized-large.gif

Les instigadores de tota aquesta revolució infantil, no van ser altres que les MACBA GRRRRLS, un grup de xavalines superpower que inclou un xavalí encantador del barri del Raval i que s’acosten a l’art de la mà del Quim i la Yolanda. No podem deixar de donar-los les gràcies de manera especial per tot l’afecte, la coordinació i l’entusiasme que van posar-hi.

Ens veu fer molt felices. Moltes gràcies a tothom per venir i a les amigues que ens heu fet fotos i ens les heu enviat: Isa, Carol i Mia ❤ ❤ ❤

IMG-20180105-WA0005

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: