#NoCallarem

Avui hem sortit al Periódico, anomenades per un dels nostres crítics musicals preferits, el Nando Cruz.

Farem un post més llarg explicant com estem vivnt aquests dies de DOCTRINA DEL SHOCK/DOCTRINA DEL XOC, com diria la Naomi Klein. Orgulloses de la gent que surt al carrer i que diuen #NoCallarem. Per a la #llibertatdexpressió que s’està acarnissant amb la gent del rap antifa. Vam conèixer gent molt maca. Les persones que canvien la por per il·lusió i que s’organitzen. F.R.A.C. (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz) Senyor Oca Alex Nicolaev Elgio Mar Ilyn San Adriano Galante i la gent amb qui no vaig parlar, o vaig parlar poc i estaven donant suport, a la barra fent entrepans vegans, als tècnics de so, els que van muntar aquest escenari tan flipant, els que van pujar a improvisar rimes.

A totxs: GRÀCIES.

Farem més coses. Aquest moviment no hi ha qui l’aturi.

22449605_1148822688582424_6484179419654256305_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: