Poblesec Tour o La Gira Més Ultralocal de la Història del Rock

Penseu en la paraula Rockandroll: fans, camerinos tòxics, mitomania, gires al voltant del món.

Bé, d’acord. El Rockandroll és aquella cosa del segle XX en què uns joves disruptius feien sobre un escenari amb bateria, guitarres i baix elèctric. Ah, el Rock! (Sospir) Aquella descàrrega de ràbia que transita paral·lela als països on triomfa el capitalisme. Aquella revolució que consisteix en posar-se roba estranya i tancar-se en un local a prendre verins diversos.

No us deixeu atrapar pel rock, germans i germanes!

Us pot passar que organitzeu la Gira Que Recorre Menys Quilòmetres de la Història. Us pot passar que busqueu locals per a tocar i us cancel·lin el concert una setmana abans d’esdevenir-se. Us pot passar que tingueu la sort de ser acollits pel local del costat al que vàreu tocar dues setmanes abans. I d’aquesta manera començar un tour al carrer Margarit 46 un dia i tocar al carrer Margarit 44 al següent. Distància recorreguda: 8 metres. Temps de desplaçament: 5 segons.

I no és meravellosa la perversió de l’anti-fama?

Captura de pantalla 2014-03-05 18.29.15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: